Köpvillkor

Priser

Priser på denna hemsida är angivna i svenska kronor inklusive moms, om inget annat anges. Glimma Design, företaget bakom denna sida Landskapsstolthet, äger rätten att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Mellan Glimma Design och kund gäller avtalat pris om inget annat särskilt avtalats.

Betalning

Vi erbjuder ett flertal betalningsmöjligheter och tar inte ut någon avgift för de betalningsmetoder vi erbjuder.

  • Kort/Bankbetalning - Tryggt och säkert i samarbete med Payson
  • Faktura/Delbetalning - I samarbete med Payson
  • Swish - Förskottsbetalning
Payson Swish

Om betalning med Payson

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du betala med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här. Du behöver inte skapa ett konto för att kunna genomföra en beställning eller betalning. Vi tar inte ut någon avgift för denna betalmetod.

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar. Vi erbjuder PaysonFaktura kostnadsfritt för dig som kund hos oss. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar Payson en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Konsuments (privatpersons) ångerätt vid distansavtal

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela säljaren inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning.

Ångerrätt är ej tillämplig för företag.

Frakt/Transportkostnad

Kostnad för frakt inom Sverige = 39 kr.

Samtliga varor skickas med Postnord.

Leveranstid

Varor levereras omgående och når dig normalt inom 3-5 arbetsdagar, beroende på var i landet du bor.

Outlöst försändelse

För försändelse som ej lösts ut och gått i retur till Landskapsstolthet, debiteras en avgift om för närvarande 150 kr plus moms för att täcka transport- och administrationskostnader.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.